Yağlı Marul
|
|
01 |
02 |
03 |
04 |
05 |
06 |
07 |
08 |
09 |
10 |
11 |
12 |
x |
x |
x |
x |
x |
x |
x |
x |
x |
x |
x |
x |
İdeal Depolama KoşullarıÜretimden çıktıktan sonra ürünün 0°C ile 4°C de soğuk hava depoda dayanma süresi 6 ile 8 gün arasındadır. 0°C ile +4°C de %90-95 RH koşullarında depolanabilir. |

Kop
salat'ın iç içe sarılı, açık yeşil, geniş ve çıtır yaprakları, gül
çiçeğine benzeyen gevşek bir baş oluşturur. Yağlı izlenimi veren
pürüzsüz yüzeyi, yumuşak dokusu, tatlı ve hafif lezzeti ile itibar
gören bir salata çeşididir.

