Polorosso
|
YIKANMIŞ POLOROSSO |
01 |
02 |
03 |
04 |
05 |
06 |
07 |
08 |
09 |
10 |
11 |
12 |
x |
x |
x |
x |
x |
x |
x |
x |
x |
x |
x |
x |
İdeal Depolama KoşullarıÜretimden çıktıktan sonra ürünün 0°C ile 4°C de soğuk hava depoda dayanma süresi 10 ile 12 gün arasındadır. 0°C ile +4°C de %90-95 RH koşullarında depolanabilir. |

Bir
çeşit kırmızı lahanayı andırmasına rağmen Polorosso aslında bir hindiba
çeşididir. İç içe geçen, geniş, parlak kırmızı yapraklarını kalın
beyaz damarlar süsler. Tadı biraz asidik ve acımtıraktır. Salatalarda
başka marullar ile karıştırılarak kullanıldığında daha iyi bir sonuç
elde edilir.


